donderdag 7 januari 2016

December 3 2015 Negrita is thuis en heet nu Grietje


‘Na een goede reis aangekomen in haar nieuwe huis waar ze alles moet onderzoeken. We gaan ervoor. Vriendelijke groet, Ans en Andrea’

 
Cockertje Negrita, 10 jaar, is gisteren geadopteerd. Ze woont nu in Bilthoven en mag dagelijks heerlijk wandelen in de bosrijke buurt. Ondanks haar leeftijd is Grietje gezond en een uur wandelen is maar een peuleschilletje voor haar. Gelukkig is haar nieuwe bazinnetje een super sportieve vrouw met ook nog eens grote Spaniel-ervaring. Grietje werd gedumpt in een dodingsstation, gered door Julie, maar die was de situatie met 70-80 honden volledig boeven het hoofd gegroeid. Anita haalde haar uit die chaos naar refugio Sierra Nevada en op 17 oktober brachten we haar naar Maureen in Smilde.
Toen Maureen Negrita zag op ons filmpje in september, zei ze: ‘Al dat gruis is zo slecht voor haar oren.’ En ‘Die verdient een lekkere sofa van de winter.’ Hoewel het deze zomer veel te heet was in Spanje, is de winter in de Sierra Nevada veel te koud voor zo’n oudje. En ook al zit je met hondenvriendjes in een relatief goede refugio, een eigen thuis gaat boven alles.

 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten