maandag 14 september 2015

Juli 13 2015 Zen,Tigger, Maffi en Happy, de vier pups van Rocio groeien goed


Een tijdje geleden vroegen Rocío en Paco, hondenvrienden uit las Gabias, Granada, ons of wij wilde helpen met vier pups. Paco had ze gevonden, langs de kant van een onverhard pad, dat naar een stukje grond leidde, dat hij vroeger gebruikte.

Uiteraard heeft hij ze meegenomen, ze waren ca 4 weken. Veel te vroeg bij de moeder weg en gedumpt. Maureen (opvangster in Smilde) wilde garant staan voor opvang, dus wij hebben ook ja gezegd. Met Rocíon zijn wij in Spanje bezig geweest met gehandicapte honden als Ellie en Vero. Want daar helpen is ons eigenlijke doel. Maar ja, als er dan zo’n beroep op je wordt gedaan…..

Ergens in september, als zij 3 maanden en 21 dagen zijn (21 dagen vanwege de rabiësenting, die pas na drie maanden mag en waarmee je dan 21 dagen moet wachten vóór reizen is toegestaan) gaan wij de pups halen. Maureen zal waarschijnlijk al eerder gaan adverteren, zodat er misschien al baasjes zijn die Happy, Zen, Maffi of Tigger van Schiphol of Eindhoven komen halen. Dat zou heel mooi zijn. Tigger is de gestreepte, Happy, de choco-kleurige, Maffi de lichtbruine en Zen de zwarte.
Waarschijnlijk worden ze behoorlijk middelgroot.
Op de filmpjes onder de foto's zie je de pups met Paco in de finca vol notenbomen.

Tigger wil graag contactMaffi en Zen op onderzoek

Happy kijkt wat minder happy nu hij nat is
Geen opmerkingen:

Een reactie posten