maandag 14 september 2015

Juli 21 2015 Ook Catina mag haar 1e verjaardag echt ‘thuis’ vieren!


Broer Nicu is nu een maand bij zijn nieuwe baasjes en Catina 9 dagen. Zij woont in een schitterende omgeving in Kwaadmechelen in België bij mensen die haar zo goed begeleiden dat zij nu al af en toe los is, in en uit de auto springt, en de baasjes vertrouwt. We zaten er echt naast dat we dachten dat ze zich eerst langzaam aan de vrouw zou gaan hechten en dan pas na een aantal maanden aan de man. Jef is nl. haar allergrootste baken vanaf dag 1. Ze boft met zo’n sportieve, actieve baas. Want van spelen en rennen wordt Catina blij. Dan valt wat zij heeft meegemaakt van haar af.
Jef laat catina in het waterOp het sportveld was Jef’s vertrouwen in haar zo groot, dat ze al los mocht daar en alleen full speed rond rende en sprong met de staart hoog.

In het nabijgelegen natuurgebied Sahara komt Catina helemaal aan haar trekken. Het is schitterend en heel groot. Zie de bijgaande video’s: eentje van het gebied (als je goed kijkt zie je beneden in de diepte Alice met Catina) en eentje van Jef en Catina, rennend in het zand en het water. Dat is geluk!

Het gtebied van de Sahara van bovenaf in Belgie, domein voor Catina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten