dinsdag 7 juli 2015

April 4 2015 Vertrouwen geven en loslaten


Betty is de eerste opvanghond van Anieta, maar Anieta werd verliefd op Betty en Betty werd geadopteerd door Anieta. Een bange pup uit Roemenië. Die durf je niet zomaar los te laten lopen, komt zij nog wel terug?

Anieta is met Betty aan de slag gegaan, heeft haar vertrouwen gewonnen en gegeven. Dan komt het moment dat je zowel figuurlijk als letterlijk los moet laten. Een mooie boswandeling met een hele roedel, het eigen gezin en de andere baasjes.

Je hoort op onderstaand filmpje Anieta tegen haar één van haar kinderen zeggen: 'Laat maar los. Loslaten!'. En natuurlijk Betty zo speels als wat gaat er met een andere hond vandoor. En als je dan uiteindelijk Betty terugroept, zal zij dan komen? Een heerlijk moment als dat ook gebeurt. En ja hoor, Betty kwam direct en wij weten dat Betty nooit meer weg wil bij Anieta.

Morgen krijgt Betty gezelschap van twee Roemeentjes, die met ons meevliegen, twee Karpatische herdermixen. Benieuwd hoe dat zal matchen? Houd onze blog maar in de gaten komende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten