woensdag 8 juli 2015

Mei 16 2015 Kicsike (kleintje in het Hongaars), toen Kika en nu defintief Chica: een zachtaardige Vizsla in een Rottweilerjasje


Chica, nu een half jaar, heeft de jas van mama, een rasechte Rottweiler, maar de aard gaat sterk richting papa, een Vizsla: lieve, aanhankelijke, zachtaardige, vaak wat onderdanige jachthonden. Chica kreeg direct veel reacties, maar gezien haar levendigheid en de Rottweilerhelft plaatsten we haar zekerheidshalve het liefst bij ervaren mensen, die zowel tijd als energie hebben om deze hele levendige pup te geven wat haar toekomt en goed te begeleiden door de puppy- en de pubertijd.

En het was het wachten en de tijdsinvestering waard! Chica ging naar een gezin van dikke dierenvrienden in Broek op Langedijk. Met oude opa-hond Luca gaat het prima. Al kan Luca niet meer mee op de heerlijke uitjes met Chica. De Golden Retriever van de buren boft met de jonge aanwinst, want die mag soms ook mee. Toen die het water in plonsde, ging Chica er heerlijk achteraan en was het dolle pret. Dagelijks zeker 2 uur naar park of strand. Kan een hondenleven mooier zijn? Chica geniet er op en top van en is na afloop zo moe en voldaan, dat ze tenminste de tomatenplanten niet meer uitgraaft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten