woensdag 8 juli 2015

Juni 26 2015 Vier 'problemen' in Las Gabias

Rocio mailde ons: Wij hebben 4 problemen. Langs het pad naar hun stukje grond bij Las Gabias in de omgeving van Granada, Spanje, vonden zij 4 kennelijk gedumpte pups van ca 1 maand oud. Pups, die nog niet zonder hun moeder kunnen. “Neanderthalers, die Spanjaarden” zou Peter Koekebakker van shelter La Linea zeggen. Rocio en Paco riepen met deze mail de hulp van Maureen en ons in. Maureen, de opvang de Ranjaclub, gaf aan, bespreek het maar met Dirkje en Michiel. Welnu Esperanza gaat deze vier pups samen met Rocio, Paco en Maureen helpen.

Ze mogen natuurlijk pas reizen na 3 maanden en 21 dagen, na drie maanden krijgen zij dan hun rabiesenting. Tot die tijd zal RocĂ­o de pups voeden en verzorgen. Ze zijn nog te klein om precies te weten welke rassen erin gekruist zijn. Het zullen wel behoorlijke honden worden.

De chocoladebruine ziet er ‘gelukkig’ uit, de zwarte, het enige teefje erg sociaal en de bruine en de gestreepte lijken moedig.

Een en ander betekent, dat we ca half september weer richting Malaga zullen vliegen om met de auto richting Granada te gaan. Dan kunnen we meteen bij het nieuwe shelter Sierra Nevada op bezoek, bij Anita Dufetel. Dat ligt nu op de plek van het oude Granada Padul, waar onze Niki en Rafa vandaan komen en waar de grote zwarte Kaisser (zie logo op oonze website) vandaan komt.

                                                            
Het zwarte teefje lijkt sociaal
 

De gestreepte en lichtbruine lijken beide ‘moedig’        
De chocobruine lijkt gelukkig


Geen opmerkingen:

Een reactie posten