maandag 16 november 2015

Oktober 19 2015 Kenna blijft in Easterein! Het is helemaal haar ‘biotoop’: vrijheid en geborgenheid


30 september maakte Kenna kennis met de familie, hond Gibson en 12 katten. Zaterdag 3 oktober ging ze naar hen toe. Dan volgen lastige dagen. Immers: ‘hoe zou het gaan? Gelukkig kregen we vaak een mailtje. Fijn als mensen daaraan denken. Nog fijner als die berichten positief zijn. We zijn wel verbaasd dat het zó snel zó goed gaat. 09 oktober schreef Kirsten dat er alleen maar positieve berichten over te brengen zijn. Bij het kalveren voeren lag ze bij het tankhok met 5 katten binnen een straal van een meter om haar heen en bij het wandelen kreeg ze kopjes van een meelopende poes. Ze loopt los op het erf, en sinds ze ’s ochtends vers vlees en ’s avonds brokken krijgt, gaat het eten heel goed. De hele familie vindt het leuk dat Kenna erbij is gekomen.

 
“Ik geef haar vertrouwen met ogen in mijn achterhoofd.’
Kirsten is een oplettende en lieve bazin die veel ziet. Toen Kenna een keer met scheve kop kwamaanlopen, heeft ze haar even lekker in nek, schouder, oor vastgepakt en gejeukt. Met 3 poten is dat op sommige plekken heel lastig. Kirsten kent het van de kat met 3 poten.
 
‘Alles bij elkaar denk ik dat we kunnen stellen dat deze adoptie goed verloopt en Kenna haar for-ever huis heeft. ‘Wat de jack Russell in 4.5 jaar niet gelukt is, lukt Kenna binnen een week: samen met Gibson op zijn kussen liggen.’
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten