zondag 15 november 2015

September 15 2015 Happy > Dokus > Diderik is thuis! Bij bazinnetje Betty en haar roedel van 4 honden en 2 katten.


En wat voor thuis en wat voor bazinnetje heeft deze geluksvogel getroffen? Happy, nu dus Diderik, is als eerste van de 4 pups geadopteerd. Betty heeft hem van Schiphol gehaald afgelopen dinsdag. En wat we nog nooit eerder meemaakten: de volgende morgen liep hij al heerlijk los mee. En we zijn ervan overtuigd dat dat vertrouwd was, want Betty is iemand die zowel uiterst liefdevol als heel professioneel met honden omgaat.

Maar ook Diderik zelf is super, schrijft Betty. Hij is niet bang, huppelde gelijk lekker rond. Hij is al beste vriendjes met een kat, direct zindelijk en na een kleine aarzeling heeft hij ook al ontdekt dat knuffelen heerlijk is. We genieten van deze eerste, meer dan geslaagde adoptie, want gelukkig bombardeert Betty ons met beelden, te veel om hier te plaatsen.

Hoe gelukkig kun je zijn als hondje dat, 4 weken oud, in de gloeiende zon lag op de weg samen met 2 broertjes en een zusje? Diderik weet dat gelukkig niet meer. Hij is onder de vleugels van Betty!

 

Hier ligt Happy, nu Diderik heerlijk tegen het Bulgaarse fosterhondje Lizzy aan.


Maar ook spelen......... in het zand, in het water en op het derde filmpje zie je dat ik zelfs 's avonds mag loslopen, wel met een lampje..... ik heb het rode lampje, het groene heeft Douwe
 
 


Hier alles alsof happy hier al jaaaaaren woont, bij binnenkomst even een blaf, maar na 2 min hoorde hij bij de roedel, beetje snuffelen, geen enkel probleem, spelen buiten was wat moeilijk omdat hij ietsje kleiner is dan de 2 anderen-)

De kat vond hij raar maar de kat gaf hem een kopje, en ze zijn de beste vriendjes. Hij vond een oud bot binnen, wat blijkbaar toch nog wel lekker is, dus even kluiven, daarna slapen, op de grond natuurlijk, maar dat vind ik niet leuk, dus hem verteld dat er hier zachte kussen voor de dieren zijn.....

En hij slaap als een baby.   
 
Hij is een heel goed gelukte hond, niet bang, ik denk dat hij best een roedel leiden kan worden, hij is Zo relaxed....heeeeeel bijzonder, het moet goed komen met douwe en jo.....Dokus😊Geen opmerkingen:

Een reactie posten