zondag 15 november 2015

September 11 2015 Vier pups naar Nederland

Maffi

 
Tigger of Tigre
 
 
 
Zen
 
 
Happy
De vier door Rocío en Paco langs de kant van de weg gevonden pups, ze waren 4 weken oud, waren klaar, medisch voorbereid met paspoort, gezondheidscheck en alle vaccinaties, om naar Nederland te reizen. Nog geen 4 maanden oud, maar al o zo gespierd, actief.
Op 8 september jl. reden wij om 06.00 uur naar de finca. Duister niets te zien, Paco was helemaal naar achteren gelopen en opeens kwamen ze enthousiast aangerend vanuit de donkerte onder de walnootbomen. Mensen, heerlijk.
Minder leuk was het natuurlijk hen in de bench te doen. Maffi met Zen in de ene en Happy en Tigger/Tigre in de andere. Een tocht van zo’n anderhalf volgde van las Gabias/Granada naar de luchthaven in Malaga.
Voorbereiding: het inchecken van de honden en onszelf. Normaal was de controle altijd streng, nu keken zij niet eens in het paspoort en niet naar de grootte van de benches. Stickers erop en klaar. Naar de Security voor odd baggage. Honden eruit, bench door de scan, honden erin, afsluiten en nogmaals door de scan. En dan maar afwachten of ze in het goede vliegtuig terechtkomen.
De vlucht verliep voorspoedig. Om 13.45 u op Schiphol en dan is het wachten. Soms doet het grondpersoneel zijn best om honden en baasjes snel met elkaar te verenigen. Maar vaker, zoals ook nu duurt het een uur. En die beestjes na zo’n nare vlucht maar wachten onder in de spelonken van Schiphol. Toen zij er eindelijk waren konden we door de douane naar Arrivals.
En daar wachtte…….. Betty met haar vriendin Grietje. Betty is de adoptante van Happy. Betty ontving haar hond met groot enthousiasme.
 
Eindelijk door de douane in Arrivals
 
Adoptiemoeder Betty kon niet wachten, samen met vriendin Grietje
 
Eindelijk kan Betty Happy in de armen sluiten. Happy zal wel Dokus of Diederik gaan heten, het is tenslotte een reutje.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten