zondag 15 november 2015

September 15 2015 Tigger is lief, mooi en leuk!
Tigger woont nu in Marum, op de grens van Friesland en Groningen. De eerste reactie was gelijk raak. Een familie met 3 kinderen die een poos geen hond had: een combinatie van verdriet over het doodgaan van de vorige hond en drukte met kinderen. Maar nu wilde iedereen weer graag een hond. ‘We hebben er echt weer tijd en energie voor.’ En dat was duidelijk te merken bij het huisbezoek.

Tigger wordt echt deel van het gezin: heel weinig alleen zijn en veel spelen en wandelen. Na enkele dagen bij Maureen in Smilde en zaterdag is hij dan echt naar huis gegaan. Hij is vrolijk en levendig met een rustige kant. Bij Maureen huppelde hij heerlijk door de tuin met een speeltje, maar lag ook rustig in een mand op een floss te knagen.

In het nieuwe gezin gaat het super. Hij heeft ontzag voor de poezen. Hij is graag buiten, regen of geen regen: snuffelen, rond rennen, spelen met een balletje vindt hij heerlijk. Hij loopt supergoed aan de lijn en doet zijn behoeften al buiten. Soms gaat hij kauwen op alles wat los en vast zit, maar een heerlijk botje is dan een prima oplossing.

De bench is voor hem een veilige rustplek. De eerste dag na aankomst ging hij er zelf in en viel in slaap. Hij slaapt er ook de hele nacht heerlijk in en als hij een botje heeft of gewoon rust wil of lui is, dan kruipt hij er ook in. Tiggertje gaat zijn draai wel vinden! Op dit moment is hun dochter favoriet bij Tigger. En ergens snappen we dat wel. Ze ging ook heel leuk om met Niki en Rafa.

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten