zondag 15 november 2015

September 28 2015 Door een mooie keten van samenwerking krijgt pointer Rocco, nu Harvey, vast een goed thuis.


In Spanje neemt Alba afscheid van RoccoBij Maureen neemt Lucy afscheid van Rocco nu Harvey

 
Rocco, nu Harvey, een lieve jachthond, liep op straat, in Spanje. Hij heeft Leishmaniose en dus 0 % kans in dat land. Ondanks het feit dat er heel goed mee te leven is met de juiste medicatie. Trouwens soms zelfs zonder medicatie, nadat het dier op goede voeding is gezet en zich gelukkig en veilig voelt in een stress-vrije omgeving.
Alba haalde hem van straat in Spanje, maar zat echt vol met een baby en 10 honden. Ze bracht hem naar een goed pension en vroeg Lucia hulp. Via haar kanalen werd Maureen benaderd voor opvang en zij vroeg Esperanza als bemiddelende stichting. Dat doen we extra graag in geval van oude, zieke of gehandicapte dieren, die minder tot zeer weinig kansen hebben.
Gistermiddag bracht Lucia Harvey bij Maureen. Hij vond het vreselijk toen ze wegging. Opnieuw verlaten worden. Het is een schat van een hond, zacht, aanhankelijk, probleemloos in de roedel. Zijn komst was een forse overval voor Maureen, die momenteel tot over de oren in de honden zit. Harvey kwam nl. onaangekondigd een maand eerder, omdat hij met een transport mee mocht, wat op zich natuurlijk geweldig was. Maar hij is zo ontzettend lief, dat hij al meer dan welkom is. Als we de uitslag van nieuwe bloedtesten hebben en hij wat tot rust is gekomen, gaan we een fijn thuis voor hem zoeken.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten